top of page

A Factory-módszer

FactorylogoVegleges.png

Óráinkon legjobb tudásunkkal törekszünk átadni mindazt, amit a tangóról tudunk.
Érdektelen számunkra, hogy milyen táncos múlttal, tehetséggel bírsz. Ugyanígy, kortól és fizikai adottságoktól függetlenül, igyekszünk egyenletesen elosztani figyelmünket minden tanítványunk között az órákon.  Egy dinamikus és didaktikus rendszerben haladunk, sok ismétléssel. Nem gond ha egy-egy órát kihagysz, de ajánlott a rendszeres részvétel és az otthoni gyakorlás.
Örülünk, ha érezzük tanítványaink lelkesedését és elkötelezettségét, és szívesen kísérünk el Téged is az argentin tangó csodálatos világába.

Our classes
Tango

Csoportos tangó órák

Hétköznapokon, este 18.30-tól kezdve több csoportban adunk órákat, ahol megtanítunk társasági szinten jól és kényelmesen tangózni.

Az órák során az ún. Factory-módszer alapján haladunk. Ennek egyik lényeges eleme, hogy minden hónapban egy új témával foglalkozunk. Ezért érdemes a hónap elején kezdeni és rendszeresen minden héten eljönni az órákra. Természetesen bármikor csatlakozhatsz hozzánk. Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban, keress minket bátran.

Az órákon maximum 8 pár vehet részt és igyekszünk biztosítani, hogy minden alkalommal párosan legyünk. Ezért, ha szeretnél csatlakozni hozzánk, különösen, ha egyedül, akkor írj nekünk néhány nappal korábban.

Kérünk, vedd figyelembe, hogy ha bejelentkezés nélkül jössz, akkor megeshet, hogy párhiány vagy létszámlimit miatt nem tudsz csatlakozni az órához.

Amennyiben még sosem tangóztál, akkor javasoljuk, hogy az egyik hétvégi intenzív kurzusunkon (részletek itt), vagy néhány magánórán vegyél részt mielőtt a rendszeres csoportos órákhoz csatlakoznál.

Szintek:

- 1-es szint: kevesebb, mint 3 hónap tangó tapasztalat: Hétfő 20.00-21.20, Szerda 18.30-19.50

- 2-es szint: 3-12 hónap tangó tapasztalat: Kedd 18.30-19.50

- 3-as szint: több, mint 1 év tangó tapasztalat: Hétfö 18.30-19.50
- 4-es szint: több, mint 2 év tangó tapasztalat: Szerda 20.00-21.20

- Queer: vezetés és követés egyszerre Kedd 20.00-21.20

Lunch Tango

Tangót ebédre?!? Miert ne!
Szakadj ki a mókuskerékből és frissítsd fel magad egy kis tangóval nap közepén.
Ezeken a speciális 60 perces órákon könnyen emészthető tangó feladatokkal várunk, melyekkel 
feldobhatod magad és a tangó tudásodat is. Csupán egy ebédmenü áráért..
(Az óra alkalmanként fizetendő 1.300 Ft/fő)
Ebédelni is jobb társaságban, a tangóhoz is legalább két táncos kell - ezért ha jobb ha partnert is hívsz magaddal, de ha csak egyedül jönnél, akkor is szívesen látunk. 

Lunch Tango

Factory Queer Tango

Keddenként még több teret adunk a táncoláshoz, bármelyik szerepben, 
nemi hovatartozástól függetlenül.


Miért a "queer" elnevezés?
A Factory-ben igyekeztünk egy barátságos és nyitott szellemiséggel bíró teret létrehozni. Azt szeretnénk, ha minél többen otthon éreznék magukat nálunk.
Igaz, hogy nemi értelemben mi nem tartozunk a QUEER társadalomba, de szeretnénk nyilvánvalóvá tenni, hogy mindenkit, szívesen látunk a tagjaink között. Ez természetesen igaz mindegyik óránkra. De ha számodra kényelmesebb dedikáltan queer órára járni, akkor ez az óra Neked szól. 

Factory Queer
Privates

Magánórák

Olyanoknak ajánljuk a magánórákat, akik valamilyen okból nem tudnak a rendszeres csoportos órákra jönni, akik úgy érzik, hogy megragadtak egy szinten és szeretnének tovább lépni a tangójukban, vagy akik csak gyorsabban szeretnének haladni. 


Érdemes tudnod, hogy a magánórákat nem a tangós egód simogatása céljából tartjuk! 
A fókusz az esetleges hibákra való rávilágításon és azok kijavításán van. Ezért az alapokra nagy hangsúlyt helyezünk, és csak az után foglalkozunk bonyolultabb "figurákkal", amikor a vezetés/követés alaptechnikáit már készség szinten elsajátítottad. A magánórákon kellemes és élvezetes környezetben és hangulatban ugyan, de kemény munkát és odafigyelést várunk el a tanítványainktól.

Jöhetsz egyedül vagy párban is és kérheted egy vagy két tanár segítségét.
Időpont egyeztetés és további információk céljából keress minket bátran!

Hétvégi kurzusok
Ugorj fejest a tangóba!

Ha még sosem próbáltad a tangót, akkor ezek a hétvégi szemináriumok kifejezetten Neked szólnak.

Igyekszünk néhány havi rendszerességgel tartani egyet-egyet.

A tangó egy eléggé összetett tánc.
Nem ígérjük, hogy két nap alatt megtanulod. De azt igen, hogy ez alatt a két nap alatt kapsz annyi információt, és tapasztalatot, ami alapján el tudod dönteni, hogy a tangó és a mi módszerünk neked való-e.

A kurzusokat szombatonként és vasárnaponként 11.00 - 14.00-ig 
tartjuk.

Az összesen 6 órás szeminárium ára 9.000 Ft fejenként vagy 15.000 Ft/pár.


A kurzuson való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges!

Beginne WE
bottom of page