A Factory-módszer

Óráinkon legjobb tudásunkkal törekszünk átadni mindazt, amit a tangóról tudunk.
Érdektelen számunkra, hogy milyen táncos múlttal, tehetséggel bírsz. Ugyanígy, kortól és fizikai adottságoktól függetlenül, igyekszünk egyenletesen elosztani figyelmünket minden tanítványunk között az órákon.  
Örülünk, ha érezzük tanítványaink lelkesedését és elkötelezettségét, és szívesen kísérünk el Téged is az argentin tangó csodálatos világába.

 

Tangó

Hétfőtől csütörtökigig minden munkanapon, este 18.00-tól kezdve több csoportban adunk órákat, ahol megtanítunk társasági szinten jól és kényelmesen tangózni.

Az órák során az ún. Factory-módszer alapján haladunk. Ennek egyik lényeges eleme, hogy minden hónapban egy új témával foglalkozunk. Ezért érdemes a hónap elején kezdeni és rendszeresen minden héten eljönni az órákra. Természetesen bármikor csatlakozhatsz hozzánk. Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban, keress minket bátran.

Az órákon maximum 3-5 pár vehet részt. A covid-19 járvány óvintézkedései értelmében átmeneti jelleggel CSAK PÁROK jelentkezését tudjuk elfogadni!
 

Május 25-től indulnak újra a kurzusaink. 
A csoportok beosztása most zajlik. Kérünk, hogy ha szeretnél órára jönni akkor töltsd ki a jelentkezési űrlapot, amit az alábbi gombra kattintva érsz el.


Szintek:

- 1-es szint: kevesebb, mint 6 hónap tangó tapasztalat,

- 2-es szint: 6-12 hónap tangó tapasztalat,

- 3-as szint: több, mint 1 év tangó tapasztalat,
- 4-es szint: több, mint 2 év tangó tapasztalat.

A  jelentkezések alapján új órarendet alakítunk ki, ami június végéig lesz érvényben.
A nyári időszakra tanítványainkkal egyeztetve készítünk majd új órarendet.

Reményeink szerint ez év szeptemberétől pedig újra a régi rend szerint tudunk majd új éves órarendet és csoportokat kialakítani.

 

Magánórák

Olyanoknak ajánljuk a magánórákat, akik valamilyen okból nem tudnak a rendszeres csoportos órákra jönni, akik úgy érzik, hogy megragadtak egy szinten és szeretnének tovább lépni a tangójukban, vagy akik csak gyorsabban szeretnének haladni. 


Érdemes tudnod, hogy a magánórákat nem a tangós egód simogatása céljából tartjuk! 
A fókusz az esetleges hibákra való rávilágításon és azok kijavításán van. Ezért az alapokra nagy hangsúlyt helyezünk, és csak az után foglalkozunk bonyolultabb "figurákkal", amikor a vezetés/követés alaptechnikáit már készség szinten elsajátítottad. A magánórákon kellemes és élvezetes környezetben és hangulatban ugyan, de kemény munkát és odafigyelést várunk el a tanítványainktól.

Jöhetsz egyedül vagy párban is és kérheted egy vagy két tanár segítségét.
Időpont egyeztetés és további információk céljából keress minket bátran!

Tango Factory

© 2018 by Tango Factory Budapest.

Kövess minket

Like-olj minket a Facebookon,

iratkozz fel a Youtube csatornánkra,

kövess minket az Instagramon!

  • Facebook Social Icône
  • Icône sociale YouTube
  • Icône social Instagram

Fényképek: Anca Andreea | Varga Gábor         

Video: Thomas William Walsch | Anca Andreea

Találj ránk

Gábor Novák

1065 Budapest

factory@tangofactory.hu

Tel: +36 20 943 1614