top of page
 • Hogyan jutok el a Tango Factory-be?
  Tömegközlekedéssel az Opera megállóig kell jönnöd az 1-es metróval vagy az Oktogon-ig 4-6-os villamossal. A 70-es vagy 79-es trolibusz is itt a közelben tesz le az Andrássy útnál. Autóval a környező utcákon tudsz parkolni. Munkanapokon este 8-ig fizetősek a helyek.
 • Mikor van nálatok milonga ?
  A rendszeres milongák vasárnaponként este 17.00 - 21.00 vannak. A táncos hozzájárulás 1.300 Ft, ami egy italjegyet is tartalmaz. (érvényes Factory órabérlettel ingyenes) Alkalmanként extra milongákat is szervezünk. Ezeket külön hirdetjük meg és az időpontok és a kondíciók is egyéniek lehetnek.
 • A tangó nekem való?
  Mindenesetre érdemes kipróbálnod, hogy aztán Te magad meg tudd válaszolni ezt a kérdést. Nem szükséges táncos tapasztalat vagy extra képesség hozzá. A kor és fizikai alkat szintén lényegtelen. Ha tudsz sétálni, hallod a zenét akkor meg tudsz tanulni élvezetesen tangózni is.
 • Kell partner az órákhoz?
  A tangó egy társas tánc, ezért fontos hogy az órán párban legyünk. Jelentkezhetsz egyedül is, de ilyenkor kérünk hogy írj nekünk néhány nappal korábban, hogy meg tudjunk próbálni párt találni számodra. Előfordulhat hogy az órán a tánc partnered veled azonos nemű lesz. Az órákon rendszeresen alkalmazunk párcseréket.
 • Vannak párcserék az órákon?
  A tangót mi társasági szinten oktatjuk. A célunk az, hogy megtanítsunk különböző partnerekkel is kényelmesen és élvezetesen táncolni. Az órák alatt leginkább az eredeti pároddal fogsz táncolni, de sűrűn kérünk pár és/vagy szerepcseréket is. A párcsere nem kötelező, de erősen ajánlott. A párcsere sokat segít a hibák felfedezésében és kijavításában. Segíti a jobb megértést a saját pároddal is.
 • Lehet esküvői koreográfiát kérni tőletek?
  Igen! Külön esküvői csomag ajánlatunk van ha szeretnétek tangóval elkápráztatni a násznépet. További részletekért keressetek minket személyesen!
 • Árultok Tango cipőt és/vagy ruhákat is?
  Igen! Regina tango cipők Czidor Kati-n keresztül rendelhetsz https://www.reginatangoshoes.com/en/ "Lin Creations" ruhái is megtalálhatók nálunk https://lincreations.com/shop/
 • Lehet kártyával is fizetni?
  Sajnos nem. A közelben több bankfiók is található ATM-mel.
 • Van büfé?
  Az órák alatt víz ingyenesen elérhető. Csokik és snackek illetve kávéautomata is van. Nyugodtan hozhatsz magaddal szendvicset vagy egyéb ennivalót.
 • Ki lehet bérelni a Factory-t?
  Kizárólag rendszeres táncos eseményekre - órák, hétvégi tánckurzusok vagy gyakorló estek - számára adjuk bérbe a termeinket. Részletekért keress minket személyesen.
 • Mit jelent a QUEER kifejezés?
  A queer kifejezésre az interneten rákeresve több értelmezést is találsz. A Factory víziójába ezek közül a "normáktól való eltérés", a "nem szokványos", a "furcsa, vicces", a "konvencióktól mentes" kifejezések alapból hozzátartoznak. Igyekeztünk egy nyitott és kellemes környezetet létrehozni mindenki számára. A queer óráinkat azoknak dedikáljuk, akik nemi identitásuktól függetlenül szeretnék megválasztani, hogy vezető vagy követő szerepben szeretnének táncolni, esetleg mindkettőben. Mindezt egy deklaráltan támogató környezetben.
bottom of page